전봉희교수님 서울대학교 20년 근속 표창

올해는 전봉희교수님께서 서울대학교에 부임하시고 20년째가 되는 뜻깊은 해입니다. 교수님께서는 지난 10월 15일에 서울대학교 20년 근속 표창을 받으셨습니다.

교수님, 20년 근속 축하드립니다~!

교수님근속표창.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )